Services

Multifirmaet Dalsgaard består af uddannede elektrikere, samt flere års tømrer erfaring med renovering af huse og lejligheder og opsætning af køkkener. Vi har stor erfaring indenfor landbruget med passing af fjerkræ. Desuden har vi grønne fingre og elsker de grønne områder så som træfældning, græsslåning og klipning af hæk.

* De forskellige arbejdsområder vi tilbyder er altid til en fast lav timepris. Dog er vi altid klar på at lave et fast tilbud på din opgave.

Tømrer

Tømrerarbejde

Tømrerarbejde er ingen sag

Vi har flere års erfaring indenfor tømmerområdet, vi kan både går til hånde som arbejdesmand eller selv udfør mindre tømmer opgaver, hvis I skulle have brug for en ekstra hånd. Vi udfør også alle form for mindre tømmer opgaver for privat, så skal du have lagt nye gulve eller have sat et nyt køkken op eller noget helt tredje, så tag endelig kontakt til os. Vi har altid en fast lave timeløn, men laver også gerne en fast pris.

Elektriker

Elektriker

Elektrikere, både til privat og erhverv

Stå du og mangler en ekstra elektriker i en periode, så tag kontakt til os vi har uddannet elektriker med flere års erfaring, især indenfor husinstallation. Vi har altid en fast lave timepris, og stille med firmabil med det mest gense værktøj indfor el-området. Vi tilbyder også udskiftning af eksisterne afbryder/stikkontakter, hvidevare samt ophæng af lamper for privat.
 

Tømrer

vikariat

Vikar til tømrer- og elektrikerarbejde

Vi tilbyder vikariat, hvis dit firma har bruge for en ekstra hånd indenfor de flest områder, så tag kontakt til os, så finder vi ud af om det er noget vi kan opfylde. Vi stiller altid med en firmabil med værktøj, og vi har en fast lav timeløn.

Havearbejde

Havearbejde

Vi elsker de grønne områder

Vi har grønne finger så skal du have fjernet et træ, slået din græsplane eller klippet din hæk, så tag kontakt til os, vi har altid en fast lav timepriser og kan også komme med en fastpris.

Landbrugsvikar

Landbrugsvikar

Fjerkræ og æg

Har I brug for en ekstra hånd på gården, så tag kontakt til os. Vi har special viden/erfaring indenfor fjerkræ, specielt indenfor ægproduktion, så skal I på ferie, mangler en til samle æg, passe jeres fjærkræ eller skal I have et nyt hold fjerkær ind og har brug for hjælp i den forbindelse, eller ja har i bare bruge en ekstra hånd, så tag kontakt til os. Eller skal I have sat nyt hegn, er det også noget vi tilbyder til faste priser. Ja muligheden er mange.